top of page
Schermafbeelding 2019-06-05 om 16.21.08.png

Grote gereedschappen

Tegelzettersproducten

Zuignappen

  • Accu zuignap

Deze elektrische, draadloze zuignap kan zowat alles vastpakken. Ruwe, stoffige, niet-platte voorwerpen zoals steen, betonklinkers, tegels, gipsplaten en andere oppervlakken. Het is ontworpen om snel en veilig elk object met een ruw, poreus of zelfs nat oppervlak op te tillen.

Hefvermogen: 175kg
Batterijduur: 1,5uur (oplaadtijd 2uur)

  • Zuignap met pomp

Deze zuignap is uiterst geschikt voor het heffen van keramische tegels en natuursteen met een vlak oppervlak. De vacuümpomp kan men gebruiken om de druk te verhogen.

Hefvermogen: 110kg

Naamloos-1_edited.png
  • Easy-Move tegeldraagsysteem

Nieuw!

Raimondi Easy-Move tegeldraagsysteem is ontworpen voor het dragen en vervoeren van grootformaat tegels. Op de twee aluminium profielen met handvaten is het mogelijk om 6 vacuüm zuignappen te bevestigen die tenslotte ook kantelbaar zijn tot ongeveer 1,25°. De vacuümkracht hiervan is te verhogen, zelfs wanneer bevestigd aan de tegel. De zuignappen kunnen zich enkel goed hechten op compleet gladde en vlakke oppervlaktes, bv. keramische tegels en natuursteen.

Aantal zuignappen: 6
Grootformaat tegels: Tot 320 cm

  • Easy move tegeldraagsysteem XL

Nieuw!

Raimondi Easy-Move tegeldraagsysteem XL heeft dezelfde basis als het Easy-Move tegeldraagsysteem met het verschil dat er nog twee dwarsliggende stangen, met elk een extra zuignap, kunnen bevestigd worden die het geheel verstevigen. Deze zijn te verschuiven zodat elke vorm van tegel gedragen kan worden. 

Aantal zuignappen: 8
Grootformaat tegels: Tot 320 cm

Zuignappen

Tegelsnijders

  • Euroflies

Deze handige stegel snijmachine is gemaakt van gegoten aluminium en is ideaal voor het snijden of breken van tegels tot 10mm dik.

Breekkracht: tot 10mm
Snijwiel: 14mm